we finally moved! / #newbeginning

vzpomínáte si, jak jsem vám říkala, že se potřebuju akutně přestěhovat? mám takový dojen, že vám o tom říkám, už asi od února, co jsme se s Naty přestěhovaly do toho malého pokojíčku...

každopádně náš prvotní plán byl, že si najdeme nějaký studiový byt, nebo 2 pokoje v baráku, prostě cokoliv, kromě toho kamrlíku co máme.. potom jsme se ale skamarádili s dvouma mexičanama a rozhodli se, že se přestěhujeme všichni společně a budeme si tak moct dovolit větší a hezčí byt.

TO JSME SI PROSÍM PĚKNĚ DOMLUVILI V KVĚTNU/ČERVNU. 

a pak jsme začali hledat. a hledat. a hledat. a nic jsme nenacházeli, bylo to něco šílenýho a až někdy v říjnu myslím (?) jsme začali chodit na prohlídky, jenže tím, že jsme čtyři, tak je docela těžký, abychom se všichni shodli, protože každýmu se líbí a vyhovuje něco jiného, takže to ve finále bylo něco neuvěřitelně komplikovanýho. chtěly jsme to s Naty už vzdát, byly jsme z toho unavený, permanentně jsme někoho obvolávaly a naháněly a měly jsme z toho prd, v podstatě jsme jen ztrácely čas..

zapomněla jsem dodat, že v tu dobu už jsem dávno s tím jedním mexičanem začala chodit, tak se vlastně překopaly plány na to, jak si rozdělíme pokoje apod., protože přece nebudu sdílet pokoj s Naty, když mám kluka a budeme bydlet ve stejným bytě, že jo?

všem agentům jsme říkali, že se chceme přestěhovat do Halloweena, čili do konce října. to se nám nepodařilo, tak jsme z toho udělali konec listopadu. to se nám taky nepodařilo, tak jsme si řekli, že do Vánoc, ale jakože před, ať máme čas si to tam hezky vyzdobit a udělat si Vánoce. no a to se nám taky nepodařilo. 
ALE půlky listopadu jsme měli vybráno, našli jsme byt v části Londýna, co se jmenuje MILE END, je to stanici od Stratfordu, půl hoďky do centra a na druhé straně od našeho předchozího pokoje. 

_________________________________________________________________________________

tak teď vám dám pár informací ohledně bytu, protože vím, že by tyhle otázky stejně časem přišly, samotnou by mě to mega zajímalo :D

byt jsme našli buďto přes rightmove.co.uk nebo zoopla.co.uk , tím už si bohužel nejsem tak jistá.

museli jsme dát reference z práce, ze současného bydlení, výpisy z bankovního účtu, bylo toho mooc.

byt má 3 pokoje, jeden en-suite double, takže s vlastní koupelnou, jeden střední double a pak malinký single, který má ale nejkrásnější výhled z okna.

bude nás tu bydlet 5, na konci ledna přijede kamarád z Mexica ( asi nemáme dost těch mexičanů nebo co) a dohromady platíme 1885 liber bez poplatků, což je na každého 377 liber a v tom předchozím kamrlíku jsme každá platily 360 liber. 

máme tu teda dohromady 2 koupelny a velkou, nádhernou kuchyň spojenou s obývákem a terasu s božským výhledem na Canary Wharf    ( takovej Londýnskej NEW YORK )

_________________________________________________________________________________

dál vám ukážu fotky těsně po nastěhování, tak se neděste, už to tu takhle naštěstí nevypadá a snad už nikdy vypadat nebude, ale časem vám udělám aktuální flat tour, jen si potřebuju nejdřív pořádně doladit pokojíček :D





kuchyň před 
kuchyň po

obývák před



pokoj před 
pokoj po, ale ani zdaleka nevypadá tak, jak to bude ve finále :)


tak to je zatím všechno, až příště budu mít nějaký volno, tak tady pořádně poklidím a nafotím vám to detailně, ať máte lepší představu a nemyslíte si, že jsme čuňata :D 

                                                         Niky xxx






Komentáře

  1. Vypadá to útulně, tak ať se vám hezky bydlí :) jinak obdivuju nápad sestěhovat se s úplně cizími lidmi, to bych asi nechtěla, ale je super, že se z toho nakonec vyklubal vztah :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  2. děkujeme! :) a jinak my jsme byli blízký kamarádi už od března a sestěhovali jsme se spolu až teď v prosinci, takže si tak cizí nejsme :) a oni dva spolu předtím sdíleli pokoj a já tam kvůli klukovi furt spala, takže jsem si v podstatě na bydlení s nima zvykla už předtim z jednoho pokojíčku :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky