To už jsme tu tři týdny?

Ahooj,
tak ještě furt jsem nepřišla na to, jak přidat fotky, aby se vůbec zobrazovaly, takže tenhle článek ještě věnuju psaní a ten další už slibuju bude plný fotek :D

Jak píšu v titulku, tak už jsme tu tři týdny..uteklo to jako voda, ale víte co je na tom nejhorší? Že se pro nás v podstatě nic nezměnilo..jsme tam, kde jsme byly na začátku.

Bydlíme v tom pokojíčku od té polky, který je veliký asi 1x1 a musely jsme si ho komplet překopat a vygruntovat, ale nebudeme si stěžovat, jsme rády, že máme kde spát.. spolubydlící moc nevídáme, což je fajn, ale prasata jsou to šílený, kdybyste viděli tu kuchyň po nich..nevíme, jestli máme dřív zvracet nebo brečet.. a taky nám bylo řečeno, že tu bydlí 4 lidi a vůbec to tak neni, je jich tu 7 plus my dvě a nechtějte vědět, kdo tu bydlí..já bych to radši taky nevěděla :D

V čem jsme ale pokročily je to, že už máme NINo, nebo teda aspoň už máme za sebou úspěšně takovej ten pohovor a teď jen čekáme, až nám hotové číslo pošlou poštou a jak jsem si původně myslela, že samotnému NIN věnuju celý článek, tak to asi nemá ani smysl, můžu to nějak shrnout rovnou tady.. vygooglujete si NIN, zavoláte na to číslo co mají na stránkách, řeknete, že se chcete APPLY o nové číslo, přepojí vás to na pracovníka toho jobcentra a vy mu nadiktujete celé jméno, anglickou adresu a svoje telefonní číslo a on vám hned řekne, kdy a kde budete mít ten pohovor a víte, co bylo zajímavý? Já volala 7.února a termín mi dal 15.února a Natálka volala 10 minut po mě a termín dostala 10.února, takže žádný takový, že se vám snaží dát ten nejbližší, kecaj! :D Přijde vám dopis, ten si vezmete s sebou do toho jobcentra, počkáte si, až na vás přijde řada a pak jen tomu dotyčnému zodpovíte pár otázek, dáte mu pas a jdete domů. Nebo jinam. To je na vás. Všichni straší s tím, že musíte dát i proof of address atd, já nic takového dávat nemusela, jen ten pas. Ale měla jsem teda pěkně nepříjemnýho chlapa, tvářil se jako když ho úplně otravuju a kazím mu den a Naty zas měla skvělou ženskou, takže je to různý no.. taky jsme byly každá v jiném jobcentru, Naty v Camdenu a já v Tooting Broadway.

Když jsme si vyřídily tohle, tak jsme začaly hledat práce..našly jsme si agentury, které shání EVENT STAFF s tím, že máte profil na jejich stránkách a vyjíždí vám tam akce, co budou v následujícím třeba týdnu, vy se do nich zabookujete a jdete.. haha, takhle to ve finále vůbec nefunguje, zabookovaly jsme se asi do 8 akcí a po týdnu nám napsali, že už jsou obsazené? Jako vážně? Takže se s tou prací absolutně nedá počítat, když nemáte žádnou jistotu, že vážně budete pracovat.. a my díky těmhle agenturám ztratily asi týden času, protože jsme si je hledaly na netu, byly jsme na pohovorech a pak jsme čekaly, až nám to vlastně zruší..

Aktuální stav je takový, že jsme se rozhodly dělat barmanky, tak jsme si hledaly různé inzeráty na netu a nakonec jsme šly na pohovor do baru Prague a zítra obě nastupujeme..musíme se naučit asi milion koktejlů, ale my to dáme! :D jen je teda blbý, že je to spíš víkendová práce než přes týden, tak musíme hledat dál..

A taky nám došly peníze, takže už nám skončilo kafíčkování a vaření všeho možného, ale budeme jen dojídat, co nám zbylo ve špajzu a uvidíme..

Jo a dnes jsem podala inzerát na gumtree.com, kde žádáme o práci a dala jsem tam i naši fotku a jediné nabídky, co nám chodí jsou porno, společnice apod..úchvatný :D :D

Tak už je mi zase trošku líp, když jsem se takhle vypsala a příště už vám snad napíšu něco normálního a nějaký naše pokroky..

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky